Skip to content

Ny massör, ny personlig tränare och ny sjukgymnast

av Webbredaktören den 6 februari , 2011

Vi välkomnar våra nya Medarbetare!

Martin Forstner

Certifierad Massör

Min massage anpassar jag efter varje individ. Grundtekniken är “svensk klassisk massage” men även andra tekniker används beroende på om du vill ha en kraftfull eller mildare massage.

Linda Edengren

Lic Personlig Tränare, Lic Kostrådgivare

Jag har varit skribent i tidningarna BODY och Amelia hälsa där jag bland annat svarade på läsarnas frågor och berättade om mina erfarenheter inom styrketräning och kost. Jag har styrketränat i över 15 år och tävlade på elitnivå i bodybuilding mellan 1993-2002 med två 6:e platser i VM som främsta merit.

Josefin Eriksson

Leg.Sjukgymnast

Erfarenhet: Arbetat vid Capio St Görans sjukhus och Försvarshälsan.

Från → Nyheter