Skip to content

Linda Skugges ryggvärk borta!

av Webbredaktören den 1 augusti , 2011

Robin och Linda Skugge

För ett litet tag sedan gjorde Linda Skugge en intervju med mig om min bok, Ryggvärksexperterna ljuger. Hon verkar haft nytta av boken.

 

Linda: Hej Robin, vem är du?
Robin: Jag är en svensk/kanadensisk sjukgymnast som driver en ryggvärkspraktik i Stockholm. Jag brinner för att hjälpa alla människor som lider av ryggvärk.

L: Du har skrivit en rätt utmanande bok – “Ryggvärksexperterna ljuger”. Vad handlar den om?
R: När jag själv drabbades av ryggproblem under mina ungdomsår så kände jag mig extremt hjälplös, förvirrad och irriterad över att inte ryggvärken släppte trots att jag följde alla råd från läkare, sjukgymnaster, naprapater, kiropraktorer, massörer och personlig tränare. Det här är en bok som jag själv hade velat läsa då.

L: Vad är syftet med denna bok? Vad vill du med boken?
R: Jag vill göra en skillnad för alla tusentals människor som lider av ryggvärk. Jag vill bidra till att reducera den kollektiva massförvirring som råder runt ryggvärk och som årligen kostar samhället 30 miljarder.

L: Varför ska man köpa boken?
R: För att den är skriven på ett lättbegripligt sätt, med idéer, råd och övningar som du kan tillämpa direkt. Och för att du vill bli av med din ryggvärk och du är beredd att ändra ditt beteende för att bli smärtfri.

L: Jag fick boken i knät via vulkan.se när jag hade som allra ondast i ryggen kring jul. Jag blev rejält omskakad och tog till mig råden och värken försvann helt! Berätta, var är hemligheten?
R: Jag har i boken eliminerat all bullshit och betonar saker som jag upplever få experter vågar tala om. Jag gullar inte med läsaren, försöker inte övertala och är inte alltid politisk korrekt. Jag berättar på ett begripligt, och för branschen ovanligt, sätt hur du kan göra för att bli kvitt din ryggvärk.

L: Till vem riktar du boken?
R: Till alla som vill bli av med sin ryggvärk och som är beredda att ändra sitt beteende.

L: Kan en bok verkligen hjälpa mot ryggvärk?

R: Att rekommendera sin egen bok kan naturligtvis uppfattas som att jag pratar i eget intresse men informationen i boken är extremt viktig och du är ju ett gott exempel på att man kan bli fri sin smärta om man följer bokens råd och om man är villig att ändra sitt beteende. Dessutom så har jag en ”Pengarna-tillbaka-om-du-inte-blir-återställd-inom-sex-månader!-garanti.

L: Tack.
R: Tack själv.

Och därmed sällar sig Linda Skugge till horden av positiva läsare av boken. Läs fler kommentarer här.

Från → Nyheter