Skip to content

Smärtlindrande produkter

Boken mot ryggvärk

Pris 198:-
I Ryggvärksexperterna ljuger slår sjukgymnasten Robin Wakeham hål på myter, klyschor och förutfattade meningar om ryggvärk. Istället för samma gamla övningar och torra anvisningar får du en explosiv, inspirerande kombination av humor, fakta och tydliga instruktioner.

 • Här får du bland annat lära dig:
 • Hur du väljer ryggvärksexpert
 • Om du måste operera ditt diskbråck
 • Hur du får ersättning från försäkringsbolaget
 • Vad du kan göra för att inte bli beroende av värktabletter
 • Nycklarna till ett bra sexliv trots din ryggvärk

Och mycket mer!

Så här tycker andra experter

 • “Medryckande, galet, roligt och seriöst.”
  Dr. Björn Bragée specialist i smärtlindring
 • “Klart läsvärd, både för experter och patienter.”
  Dr. Roger Stadra
 • “Bok jag kommer att rekommendera”
  Ragnar Faleij leg.sjukgymnast
 • “En underhållande, stimulerande och provocerande bok”
  Pentti Pikänen leg.sjukgymnast
 • “Han provocerar nog både patient och vårdgivare med sin kompromisslösa hållning. Rolig läsning är det också.”
  Hilda Zollitsch Grill redaktör för tidningen Fysioterapi

Kundrecensioner

 • Linda Skugges ryggvärk borta!Linda fråga: Jag fick boken i knät via vulkan.se när jag hade som allra ondast i ryggen kring jul. Jag blev rejält omskakad och tog till mig råden och värken försvann helt! Berätta, var är hemligheten?
  Robin svar: Jag har i boken eliminerat all bullshit och betonar saker som jag upplever få experter vågar tala om. Jag gullar inte med läsaren, försöker inte övertala och är inte alltid politisk korrekt. Jag berättar på ett begripligt, och för branschen ovanligt, sätt hur du kan göra för att bli kvitt din ryggvärk.

Läs fler omdömen »
Livräddaren
Om du är drabbad av ryggvärk som jag är och hundratusentals andra i Sverige. Läs den här boken som bokstavligt talat är en livräddare.
Magdalena StenGrymt bra bok skriven med humor
Rolig, lättläst, konkret och en helt enkelt grymt bra bok. Författaren tar upp roten till problemen för ryggvärk och följer upp varje tips eller råd med en länk eller hänvisning.
Rekommenderas varmt!
Markus Karlberg

Läs den!
Boken levererar vad den lovar och är skriven på principer som fungerar och sunt förnuft.
Nöjd läsare

Ingen mer passiv behandling
Om du under lång tid gått på flertalet olika typer av behandlingar t.ex. värme, massage, manipulation, akupunktur och träning utan tillfredsställande resultat. Då är det väl värt mödan att läsa denna bok. Boken förklarar på ett enkelt sätt skillnaden mellan ryggvärk som orsakas av riktiga fysiska orsaker och ryggvärk som orsakas av vårt egna beteende.
Roger Björkegren

Godis för din rygg
Jag tror att denna bok kan vara till stor hjälp åt människor som har lidit av ryggsmärtor under en lång tid dvs månader/år. De flesta ryggsmärtor varar bara en kort tid, och om det kvarstår, har du förmodligen antingen en riktig allvarligt medicinskt problem eller om det finns psykologiska faktorer inblandade. Boken tar upp båda aspekterna på ett klart och tydligt sätt och ge dig en strategi för att lösa just ditt ryggvärksproblem
Joe Black

Inspirerande och praktisk handbok
Om man vill ha praktiska råd och tips utan avancerade medicinska termer blandat med lite tröst och roliga anekdoter och med ett annorlunda sätt att tänka ska man definitivt läsa den här boken. Man blir glad av att läsa den och det räcker långt.
En patient

Uppmärksammad i media

expressen

halsa1

halsa2